lauantai 10. joulukuuta 2011

# 10 : Onnistumisen hetket

KYMMENES LUUKKU oli hieman hankala keksiä, mutta päätin sitten laittaa tänne hetkiä, jolloin olen kokenut onnistuvani hevosten kanssa. Pääasiassahan ne ovat kisoista, mutta myös ihan kotitreenistä löytyy muutama. Lisäksi onnistumiset ovat oikeastaan peräisin"entisestä elämästäni" eli ajasta, jolloin hoitelin jo blogissa tutuksi tulleita viittä hevosta. Kuvia pääsääntöisesti taas, mutta koitan hieman kertoilla tilanteista. Illalla tulossa varmaan toinen postaus tästä päivästä ;---)



  Tää on miun ja lv-ruuna Universal Winen ekoista kunnon kisoista, jotka oli Hevostila Dianan pikkukisat. Luokka oli joku HeC, jota lähdettiin ihan huvikseen vain menemään. Hevonen oli liekeissä sinä päivänä, ja voitettiin koko luokka ! Olin kyllä erikoisen tyytyväinen, sillä Urhon kanssa ei ollut aina niin helppoa..



 Toiset kisat samaisella Dianalla, luokkana myöskin jokin Helppo C. Oltiin jällein liekeissä, ja tuloksena jaettu kakkossija.



 Koulukilpailut Kalliopirtin tallilla, luokkana myöskin helppo C. Vastus oli kovin koskaan, mutta tulos hyvä jaettu ykkössija prosentein 60, 5 !



 Samaiset kisat kun ylläolevat, ratana vaan K.N Special. Hevonen oli jo vähän hyytynyt ensimmäisen radan jäljiltä, ja siks vähän toilailtiin laukoissa. Tulos oli silti hyvä kolmonen, prosentein 55,6 !



Miun ja Urhon viimeset yhteiset kisat, ensimmäiset koulukilpailut oikeiden kouluaitojen sisällä. Ratsutalli Rautiaisessa järjestettiin ja Ruokolahden ratsastajien seurakisat taisivat olla. Hevonen oli ihan jumissa, rata meni suoraan sanottuna ihan päin kuusia. Ei saatu laukkoja sujumaan yhtään ja pysäheltiin kyttäilemään, tulos sen mukainen. Läpi päästiin kuitenkin, 52 %.



Roopen ensimmäiset näyttelyt ! Ei sinänsä sijoituksen puolesta hyvä, sillä hävittiin parille mutta kokemuksena aivan mahtava. Roope-vauva oli ekaa kertaa matkalla ja näki paljon hevosia, ja käyttäytyi tosi nätisti ! Sain olla ylpeä pikkuorista, vaikka tästä onkin lähdetty vain alaspäin.



 Lappeenrannan tamma- ja varsanäyttelyissä käytii yksivuotisarvostelussa myöskin. Roope oli täys kuspää, mutta saatiin tosi hyvä arvostelu. Sijoitus oli vain III. koska se häslääminen näkyi liikepisteissä, jotka sitten laskivat kokonaispisteitä roimasti.. Noh, ensivuonna sitten uudestaan !


Koulukilpailut suokkitamma Mappelalla, joskus syksyllä -11. Ei hirveästi keretty reenaamaan tätä varten ja kuvatki hävitin, joten vain tän yhen kuvan sain facebookista kopsattua.. Kuitenkin, ratoina mentiin Raviohjelma ja Helppo C, raviohjelmassa sijoituttiin toiseksi tai kolmanneksi. Helppo C sitten meni vähän huonommin pienten laukkaongelmien takia, läpi päästiin kuitenkin sekin, eikä oltu edes viimeisiä ! Pienellä lisäharjoituksella myös tulokset olisivat varmasti olleet paremmat !                                          


Ainoa esteonnistumiseni.. Taidan todeta nyt olevani kouluratsastaja. Urholla joskus aikoja sitten korkeutta hyppäämässä, ennätys taidettiin tuolloin tehdä. Korkeutta pystyllä on tuossa kuvassa 105 cm, ja se oli aivan kauhean peloittavaa hypätä. Yli päästiin kuitenkin ja olihan se ihan hienoa sitten loppujen lopuksi !

4 kommenttia:

Iina kirjoitti...

Urho on kyllä hieno! :) Missä se on nykyisin tai miks et enää ratsasta sillä?

emilia kirjoitti...

Se on :--). Meillä meni välit siihen omistajaa, joten en oo enää tervetullu sinne tallille :// viimesen tiedon mukaan se asustelee yhäkin samassa paikassa..

Stinuli kirjoitti...

Kunnon loikan ootte kyllä Urhon kaa tehneet kun 105! :D Mutta tosi hyviä tuloksia oot saanut koulukisoista ;)

emilia kirjoitti...

Se on kyl totta, ei taitas enää iha miu pää kestä metrinkää estettä.. :--D ja joskus sitä tuli reenattua iha kunnol koulua ni kylhä sitä pärjäs, katotaa sit parin vuoden pääst Roopen kans ;---DDD