tiistai 20. joulukuuta 2011

# 20 : kysymyksiä

20. LUUKKU Koska kysymyksiä tuli tarpeeksi, niin vastailen niihin nyt tänään, huomiseksi on onneksi jo valmis postaus, mutta siihen ne ideat sitten tyssää. Joten auttakaa toki !


Mikä on Konksin paras puoli ratsastaessa tai hoitaessa?
Konks on tosi rauhallinen hoitaa, eikä turhia häsläile. Ratsastaessa se on ihanan osaava, mikä on sinänsä aika uutta miulle, kun oon aina vähän "puskahevosilla" ratsastellut. Se myös pitää Roopen aina kurissa, vaikkei tää nyt aiheseen sinänsä liity.. :--D

Entäs huonoin? 


Hoitaessa ei niitä huonoja puolia oikein löydy, tuo kun on niin pomminvarma. Ratsastessa varsinkin hämärällä vähän säpsyy. Lisäksi ei anna mitään ilmaiseksi, minkä tosin voi myös käsittää hyvänä puolena..
Minkä korkuinen Roope on suurin piirtein tällä hetkellä? :)

En oo nyt vähään aikaan mitannut, mutta viimeksi oli säältä 143 ja takaa 146, että onhan se jo ihan mukavankokoinen.


Miksi ostit Roopen?
Roopen ostohan on ollut virhe alusta asti, sillä en todellakaan varsalla tee vielä mitään. Ostin sen kuitenkin ihan Roopen itsensä takia, kivannäköinen ja -luonteinen kaveri, ja itselleni alkujaan tuttu. Ja vanhempana sitä kapasiteettia luulisi löytyvän.


Millainen on unelmaheppasi?
Ääää en osaa valita.. Ehkä sellaine 150- 160 senttinen kuuma ja taitava puokkiori tai - tamma. Kuitenkin jos nyt hevosen ostaisin, ostaisin ison ponin tai suomenhevosen.

Mikä Roopesta tulee?

Hyvällä tuurilla Roopesta tulee kouluratsu, mutta miksei sitten esteratsukin jos sinne suuntaan näyttää vetävän. Ratsu jokatapauksessa.


Miten juuri Konks päätyi teille? 
En oikeestaan tiiä.. :--D Konks on miun ja Roopen vanha tuttu, ja sitä miulle tarjottiin tallipaikalle, joten siitä se sitten lähti.

Onko Jepellä kaveria vielä & mitä sille kuuluu?

Jepellä ei oo vielä kaveria, mutta yhä sellainen on etsinnässä. Viimeisimpien tietojeni mukaan sille kuuluu ihan hyvää ! Pitäisi saada aikaseksi lähteä sitä kattomaan..


Mitä roopesta tulee?
Tää on jo ylempänä, mutta voisin lisätä vielä että siitä tulee TOIVOTTAVASTI kantakirjaori, ja maailman paras heppa ;--)

Minne meet lukion jälkee?

Kovasti vetovoima on sinne hevosalalle päin, mutta katsellaan nyt..

Voisitko myyä Roopen?

En vapaaehtoisesti. Täydellisen pakon edessä se olisi mahdollista, mutta sekin olisi aivan hirveää. Ei parasta ystävää voi myydä.


Voisitko kuvitella ottavasi hoitajan?
Tällä hevoskokoonpanolla ei hoitajalle ole tarvetta, mutten pitäisi mitenkään mahdottomana että sellainen olisi. Vaatimukset olisi kuitenkin vähä korkeat, että eiköhän me pärjätä keskenään.

Pyydätkö ratsastuksesta hintaa?

En oikeastaan tiedä, sillä ns. ulkopuolisia ratsastajia ei ole käynyt, ja kavereilta en mitään oo pyytänyt.

Milloin Roopelle laitetaan kärrit?

Kunhan ohjasajo sujuu, mutta joululomalla olisi tavoitteena.

Lempiblogisi?

En osaa nimetä vain yhtä lempparia, sillä luen melko montaa blogia.. ja moni niistä on erittäin hyvä !

Keskiarvosi ysillä / ka lukiossa?

Ysin päättärissä oli 8,6. Parhaillaan yläasteen aikana oli 8,9.. Lukiosta ollaan saatu vasta yksi todistus, ja siinäkin oli huimat 5 numeroa, joiden keskiarvo oli 8,4. Nythän parin päivän päästä saadaan sitten taas uusi.

Ratsastatko muita hevosia?

Satunnaisesti ratsastelen kaverin suokkitamma Mappelaa, mutta vakkariratsastettavaa ei ole

Lempi kouluratsastusliikkeesi?

Tällä hetkellä ehkä laukanvaihdot ! 


Kiitos suuresti kyselleille :--) !

Ei kommentteja: