perjantai 9. joulukuuta 2011

# 9 : Carpalo

YHDEKSÄS LUUKKU paljastaa tarinan erikoisesta oriista, Carpalosta. Carpalo on suomenhevostamman ja irlannincoboriin aikaansaannos, joten erikoinen risteytys. Ulkonäöltään se ainakin miun mielestä näyttää enemmän irlannincobilta. Se on väritykseltään rautiaaankirjava (kuten ehkä kuvista huomaattekin..)

 Ensitapaamisella en niinkään tykästynyt Carpoon, näin sen karsinassa syömässä ja se vain luimi. Ei selvästikkään tykännyt tunkeilijoita ruoka-aikaan. Ensiratsastuksella Carpo oli vielä raaka, sillä se oli vasta neljä vuotias, eikä kovin paljoa ratsastettu. Carpoa kuitenkin vietiin pikkuhiljaa eteenpäin, ja se oli ihan kiva kaveri loppujen lopuksi. Sillä oli aivan ihana ravi, ja täydellinen, pyörivä laukka. Se oli kylläkin tosi laiska, eikä osannut yhtään hypätä. Silti tykkäsin herrasta kovin, vaikken sitä kovin useasti kerennytkään moikkaamaan.

Carpo myytiin syksyllä 2010. Harmittaa, kun en itse silloin etsinyt hevosta ja rahojakaan ei olisi löytynyt. En tiedä missä ponipoika nykyisin asustelee, mutta se on nähtävästi ruunattu sittemmin. Toivottavasti tulen vielä joskus näkemään Carpon :--)

ekalta ratsastukselta ja laatu sen mukainen..










Ei kommentteja: