torstai 17. toukokuuta 2012

Einolan match show

Puoli 9 suunnattiin kärsät kohti Imatraa ja match showta! Mukana oli siis vain Roope, koska poni- ja hevosluokkien välinen aika oli niin pitkä, että olisi mennyt koko päivä jos Konks olisi lähtenyt..

Roope oli numero 7, joten vähän aikaa jouduttiin odottelemaan paikalla. Ropsu oli kopissa viime tippaan asti ja mentiin suoraan kehään, ja homma toimi ! Roope käyttäytyi oikein hienosti, mitä nyt vähän piti hyppiä ja hillua mutta annettakoon se vielä anteeksi :). Ravit vähän epäonnistui kun intoa oli liikaa, mutta muuten erittäin onnistunut kehä ! Yllätykseksi tuomari palkitsi meidän punaisella ruusukkeella, eli ykkösellä ! Kehästä poistuessa Roope päätti käydä piehtaroimaan... hävetti :---D

Suomenhevosten loppukehässä käytiin naamaa näyttämässä, mutta täällä ei saatu mitään plussaa. Jouduttiin silti jäämään kaikkien hevosten loppukehään, joka oli iltapäivällä.. Eikun hevonen koppiin odottamaan. Yhden aikaan mentiin sitten kunnon loppukehään ja pyörittiin aikamme.. Hevoset vain väheni ja väheni kunnes oli enää 4 jäljellä. Siinä vaiheessa meitä pyydettiin poistumaan, joten jäätiin palkinnotta.. Nooh, aika pitkälle päästiin ! Sitten vaan Ropsu koppiin ja kotia kohti.

ARVOSTELU :
Tyyppi: Ryhdikäs, sopusuhtainen, hyvät tyypit
Pää ja runko : Pysty lapa, hyvä rungon syvyys
Jalat: Etujalat hajavarpaiset, takajalat hyväasentoiset
Käynti: Jännittynyttä, lyhyttä. Säännöllistä. Liikkeet ahtaat alhaalta
Ravi: Tänään jännittynyt ravi
Esittäminen: Hevonen hyvin hallinnassa
Muuta: Kiinnostunut ympäristöstään










6 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

oisit laittanu piehtarointi kuvan : (

emilia kirjoitti...

noku ne oli nii epätarkentuneit et ärsytti :((

Anonyymi kirjoitti...

söpö ropukka

emilia kirjoitti...

kyllä vain ;D

Reetta kirjoitti...

http://haisupallerot.blogspot.com/ KATO NYT KU OLIN NOHEVA

emilia kirjoitti...

JEIII ! haisupallerot...