lauantai 7. heinäkuuta 2012

Varustepostaus #1: Suitset

Aloitetaanpa nyt vihdoin viimein tämäkin. Koitan kerran päivään naputella aina yhden, katsotaan nyt kuinka monta näitä tulee, koska meillä on ihan hirveästi varusteita... Kiitos kaikille 81 lukijalle :) !


Roopen tummanruskeat Kingstonin perussuitset. Cob-kokoa, joten alkaa pikkuhiljaa jäädä vähän pieneksi :S. Kuolaimena 12,5 nivelfullcheek, erittäin toimiva ! Nää on ehkä eniten käytössä.


Roopen new tan-väriset Globuksen suitset. Kuolaimina 12,5 oliivinivel, joka myöskin ehdottoman hyvä. Nää on ehkä lempparit Roopen suitsista, vaikka laadullisesti huonohkot kun joutuu koko aika rasvailemaan :p


Roopen hienostelusuitset, näitä en ikinä uskalla laittaa kotona päähän ettei hajoa :D Kalleimmat meiän suitset ja sen kertoo myös laatu. Tampereen hevosmessuilta ostettu ja merkkiä en tiiä. Kuolaimena 11,5 suora kumikuolain, alkaa tosin olla liian pieni..


Finntackin synteettiset ravisuitset. Peritty miun entiseltä hoitohevoiselta, mutta passaa Roopelle hyvin. Ajohommissa käytetään vaan, tohon saa tarvittaessa sitten sekinkin, tosin miulla ei oo sinistä sekkii ;DD. Kuolaimena nivelkuolain noilla viiksillä, tosin nääkin on 11,5 joten uudet pitäs ostaa..


Finntackin synteettiset ravisuitset, mutta mustana. Näihin kuuluu sekki, mutta se ei oo tuossa nyt kiinni. Nää on Roopelle ostettu opetushommiin ihan vaan sen sekin takia, toimivat ja perushyvät suitset. Kuolaimena 11,5? nivel, eli siis sekin jo liian pieni. Humu lainaa näitä nyt jonkin aikaa jos pääsee kohta kärryjen etteen :)


Humun suitset, mustat Chevalin perussuitset. Kuolaimina kolmipala. Ihan toimivilta suitsilta vaikuttaa, en vaan oo vielä kovin monesti ehtiny käyttää :D


ja Torstin suitset. Näitä ei oo vielä ees kokeiltu, koska Torstillahan ei oo ollu koskaan suitset päässä ja vielä en oo kehannu järkyttää sitä. Minishetland - kokoa, kuolaimet taitaa olla 9,5?

Huomenna vuorossa joko ajokamppeet tai loimet, katsellaan ;)

4 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

mistä noi minishettis suitset?

emilia kirjoitti...

Viljar shopista ;)

Anonyymi kirjoitti...

Oisitkohan myyny noita vihreitä suitsia, tai satutko muistaan mistä kaupasta oot ne ostanu? ;)

emilia kirjoitti...

Just vähän aikaa sitten myin ne enkä yhtääään muista mistä on ostettu :( Tampereen heppamessuilta jostain puodista, vaan ei mitään tietoa mistä!