tiistai 10. heinäkuuta 2012

Varustepostaus #2 : Ajovehkeet

Wuhuu, vihdoin kakkososa ! Eli ajovermeet >

Torstin minishetland - valjaat, ei kylläkään oo sovitettu ni en tiiä onko hyvät :p Torstin mukaan kuitenkin ostettiin. Merkkiä en tiiä ja pikalukot vaihdettu jälkeenpäin, mutta ihan hyväkuntoiset ! Pehmuste puuttuu vielä kun en oo saanu hankittua.


Roopen wahlstenin valjaat. Halvimmat mitkä löysin, ihan kelpoiset meille. Perinteinen remmivaljastus eikä mitään hienouksia. Uutta pehmustetta kaipailevat mutta muuten hyvät :)


Molempien ohjat. Roopella on nyloniset kun en raaskinut ostaa 50e nahkaohjia, nuo välttää ihan hyvin. Torstille ostettiin valjaiden kanssa perus nahkaohjat.


Roopen huippukärryt. Oon istunu noissa tasan kerran ja rakastan niitä silti. Huikeet jouset, pehmuste ja _kauhukahvat_ <3. Helppo myös valjastaa ku nuo aisat on muotoiltu päästä :)


Torstin miehisen pinkit kärrit ;D Nää ostettiin siis myös mukaan. Minishettikselle mitoitetut, erittäin kevyet ja aisat on sikalyhyet. Melkolailla valjakkotyyliset. Ootan millon pääsen näillä köröttelemään !

[eläinlääkäri tulee ihan kohta tutkimaan Torstin tilanteen, joten illalla sitten uutta postausta siitä. Saatan myös illalla inostua tekemään vielä toisen varustesarjan jotta ehdin kaikki ennen viikonloppua:)]

Ei kommentteja: