lauantai 2. helmikuuta 2013

Kenttä part. 1 !


Tänään Roope pääsi koppiin ekaa kertaa tänä vuonna ja ekaa kertaa sitten syys- vai lokakuun.. Olipahan intopiukee varsu kun koppi ajettiin pihaan :D

Suuntana siis lähitallin kenttä ihan harjoittelu- ja testausmielessä. Odotuksena oli riekkuva, hyppivä ja huutava varsa, mutta Roope päättikin yllättää positiivisesti olemassa erittäin kiltti ja hyvä !



Aloitettiin yksinkertaisesti purkamalla virrat pois.. Hetken aikaa liinassa molempiin suuntiin, Roope yllätti ravaamalla kokoajan ! Pohja tosin oli vähän petollinen laukalle, joten ihan hyvä vain.. Roope kuitenkin toimi oikein hyvin, mitä nyt vähän piti huudella vieressä tarhaaville hevosille mutta ymmärrettäköön se.

Koska juoksutus ja käyttäytyminen oli huippua, päätettiin tutustua puomeihin ja pikkuesteeseen jo tällä kerralla. Kaikki liinassa kylläkin, koska kentälle ei ollut alalankaa..

puomit ei jännittänyt yhtään !
mutta pikkueste oli jo ihan liian hurja!!
joten otettiin vähän tutustumista lisää, ettei jää huonoa makua :)
ja yli mentiin! Tyylit on vähän hakusessa, mutta hiotaanhiotaan :D



Esteiden jälkeen Roope jo väsähtikin, joten otettiin enää muutamia poseerauksia [joista lisää joku toinen päivä ;)] sekä tutustuttiin "lähemmin" uusiin heppoihin. Pällisteltiin siis vain aidan takaa, hirnuttiin ja hirnuttiin vähän lisää. Onneksi muut hepat ei reagoinut tähän mitenkään :D


Tutustumisen jälkeen Roope päättikin, että nyt riitti kävely ja äkkiä kotiin. Ilme muuttui ihan toisenlaiseksi, joten lähdettiin kipinkapin kopille, ettei Roopelle jäisi paha maku ekasta kerrasta.

kotiin heti :(
Niimpä puettiin hyvin hionnut Roope ihanaan, miehekkääseen burberryloimeensa ja laitettiin koppiin. Oli muuten kotona väsynyttä heppaa !


Uusia kuvia on nyt ainakin huimasti ja estehyppelöistä on vähän videotakin. Lisää joku muu päivä sitten !

ps. meidät löytää nyt myös FACEBOOKISTA ! Koitan sinne päivitellä reaaliaikaisesti kaikennäköistä :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

toi facebook linkki ei aukee :s

Anonyymi kirjoitti...

Fb linkki ei toimi

Jojo kirjoitti...

Moi! Siulle ois blogitunnustus osoitteessa
http://lv-prinssi.blogspot.fi
(:

emilia kirjoitti...

Koitan saada ton facebookin toimimaan !

Jojolle kiitos tunnustuksesta :)