sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

IRAn seurakoulukilpailut


Roopen ekat kisat koitti tänään ja kyllä näitä jänskättiinkin ;) Roope oli harvinaisen vauhdikas koko viikon, joten vähän pelotti millaista kyytiä tänään mentäisiin kisoissa mutta kuinkas kävikään..

Piti eilen tulla kirjoittamaan vähän rata-analyysiä, millaista meiltä odotin, mutta en sitten ehtinyt.. Olisin kuitenkin sanonut, että laukat on meille helpoimmat ja pysähdykset vaikeimmat. Tulos oli kuitenkin tänään ihan eri :D

Mentiin ensin raviohjelma ja verkassa Roope oli ihan hyvä, vähän tahmea, mutta muuten ihan ok. Edes ympärillä pyörivät muut hepat ei yhtään häirinnyt, vaikka sitä eniten ehkä jännitin! Laukat nousi tosi huonosti ja loppuun kohti poni väsähti, vaikka otettiin ihan vaan parit laukat ja ravailtiin ja muuten käveltiin..


Raviohjelmaan lähdin kuitenkin ihan hyvillä mielin, mutta poni päättikin pelätä toisella pitkällä sivua jotain.. Koko ohjelma oikeastaan lässähtikin siihen kyttäilemiseen :( Kaikki pysähdykset, ravit yms. meni ihan hyvin, ravin temmonlisäys jäi vähän vaisuksi vaikka Roope on siinä ollut kotona tosi hyvä!

Helppo C jatkui samalla linjalla, toista sivua kyttäiltiin, muuten ihan ok... laukkoihin asti. Molemmat laukat nousi ihan hyvin, mutta töksähti ihan kokonaan ympyrän jälkeen.. Laukkalävistäjä mentiin sitten ravissa kun poni hyytyi ihan totaalisesti. Yksi aitakin saatiin kaadettua, kun poni yritti poistua kentältä, mutta hylkäykseksi sitä ei onneksi laskettu.


Yhteenvetona Roopen käytös oli kivaa, se oli rento ja rauhallinen, mutta ite suorituksessa on vielä parantamisen varaa. Seuraavat karkelot on sitten laatuarvostelut 10.5, sinne on vielä aika paljon reenattavaa ;)




näyttää niin reippaalta vaan ei ollut :(


Pöytäkirjojen kommentteja voin lisäillä joku päivä kunhan saan molemmat käsiini :)!

Ei kommentteja: