lauantai 10. toukokuuta 2014

Suomenhevosten laatuarvostelu

Auto starttasi tänään kohti Harjun oppimiskeskusta Roope kyydissään! Pitkä ja rankka oli päivä, mutta ihan hyvin siitä selvittiin. Voin kertoa että nyt on väsynyttä heppaa kotona:D

näin lämmiteltiin esteitä varten ;)
Tosiaan, Roopella oli ensin irtohypytys, johon ei ollut kovin kovat odotukset, harjoittelu vähän jäi ja Roope ei luonnostaan ole erikoisen lahjakas hyppäämään.. Tulos oli sen mukainen :) Esteet kyllä ylittyi alkuun ihan mukavasti, lopuksi sitten iskettiin liinat kiinni ja luovutettiin suosiolla siinä. Myöskään keskittyminen ei ollut ihan huipussaan ja kopparilta livahdettiin vähän liian monta kertaa.



TEKNIIKKA - Tyydyttävä jalkatekniikka. Polvet saisivat nousta korkeammalle ja saisi avata enemmän takaa. Ponnistus kaipaa lisää voimaa. 5,75

KAPASITEETTI - Laukka riittävän pitkä. Ei tänään vakuuttanut kapasiteetillään. 5

ASENNE JA YHTEISTYÖHALUKKUUS - Hevonen ei tänään keskity itse tehtävään, eikä ole kiinnostunut siitä. 4



ja sitten kävi näin :(
Ratsastukselta taas oli "enemmän odotuksia", mutta eihän Roope mikään ihme liikehirmukaan ole, ihan perusputte. Hypyt väsytti jo alla, joten ratsastus oli hieman laiskaa ja eteenpäin sai patistella ihan jonkin verran, mutta hyvin meni :)





pitihän se tuomarille esittää vastalaukatkin ;D
KÄYNTI - Ei yliastuntaa, tahmea. 6,25

RAVI - Lennokas, takaosa laahaa, ajoittain epäsäännöllinen. 6

LAUKKA - hyökkää, takaa epäsäännöllinen, rikkoi. 5,75

RATSASTETTAVUUS - vastustelee ajoittain. 5,75



Tuomarit olivat pääasiassa sitä mieltä, että takaosa nyt kovaan treeniin niin askeleet ja hyppy paranee kovasti ja pisteetki pääsisi nousemaan. Näin siis tehdään ;)

Lopullisia sijoituksia yms. en nyt tiedä kun tuloksia ei oo tullut, häntäpäähänhän sitä jäädään, mutta pääasia oli että Roope jaksoi yrittää [melkein;)] koko päivän ja varsinkin ratsastuskokeessa se yritti parhaan :)

3 kommenttia:

Asta kirjoitti...

Kivasti kerrottu kuvien kanssa päivästä. Toivotaan, että ensi kerralla menee paremmin :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva että oli paljon kuvia! Hyvältä näytette ja mahtavaa kun nuorien suokkien kanssa jaksetaan käydä maailmalla =D Tsemppiä jatkoon!

emilia kirjoitti...

Kiitos:)