maanantai 14. heinäkuuta 2014

Pirholassa koulukisoissa 12.7.14



Muutaman päivän viiveellä tämä, sillä hepat on jääneet kesäloman viettoon ja allekirjoittanut suunnannut taas Einolan tallille leiriavustajaksi pariksi viikoksi!

Mutta tosiaan, oltiin koulukisoissa lauantaina. Mentiin HeD ja HeC, mutta ihan kaikki ei mennyt putkeen :D

Aamulla laitsalta käveli juuri irtokengän takaisin saanut poni, joka oli uudelleen repäissyt saman kengän puoliksi irti KOLMATTA kertaa samalla viikolla... Noo, onneksi meillä on huippukengittäjä, joka tuli kisapaikalle naulat lyömään kiinni ;) Tämän takia ei kuitenkaan ehditty HeDn verkkaan ja....

Roope päätti, että kaikki on liian pelottavaa ja hirveää ja ei varmana liiku mihinkään, joten keskeytin suosiolla radan heti alussa.

*apuaaa mikä tuolla mikä täällä*
Helpon ceen verkassa sain Roopen ihan hyväksi, mutta aika hyytynyt siitä jo tuli. Helppo cee menikin alkuun ihan meidän tasolle hyvin, mutta viimeisessä laukassa väsy iski ja siihen jäätiin, tuloksena jälleen keskeytetty suoritus.


No, kokemuksen kannalta ihan hyödyllinen reissu, vain näinhän ne nuoret oppii. Kyllähän se tietty hieman harmitti, Roope on viime aikoina ollut kotona ja viikon takaisella tunnilla ollut tosi hyvä ja mennyt selvästi eteenpäin ja nyt tuli tälläinen pieni takapakki, vaan ei auta kuin harjoitella lisää :)


Helpon ceen ehdoton onnistuminen oli laukkalävistäjä, joka on vielä Roopen laukalle hankala :)!

3 kommenttia:

Konvehti kirjoitti...

Näissä kuvissa te ootte ihan pron näkösiä! Tsemppiä, niin ne lapset todella kasvaa ja oppii :)

AnnemariKo kirjoitti...

Hienosti kuitenkin yritit. :) Hienolta meno näyttää kuvista.

Mukavaa kesää ja tsemppiä seuraaviin kisoihin! :)

emilia kirjoitti...

Kiitos paljon molemmille :)!