sunnuntai 31. elokuuta 2014

Einolan koulukisat!


Tänään mentiin Roopen kanssa koulukisoihin Einolaan ja tarkoituksena mennä "helppo ja turvallinen" raviohjelma, kun viime kisat menivät niin älyttömän huonosti.

Verkka oli maneesissa eikä ponia edes jännittänyt! Se oli maneesissa aika kiva ratsastaa ja jaksoi liikkua itse eteenkin, joten hyvillä mielillä lähdettiin radalle.

Kentällä odottelussa tein viel vähän pysähdyksiä, mutta poni selvästi alkoi vähän väsähtää. Radalle kuitenkin mentiin ja meidän tasoon nähden meni erittäin hyvin :) Kuvat kertokoon enemmän ja kuvateksteissä vähä arvostelupaperin kohtia!

verkassa poni pörheenä :)
Radalle harjoitusravissa- pysähdys- tervehdys
5,5, - linja ei säily
Voltti 10 metriä - 6, hieman laaja
Pysähdys 5sek - 7, hieno pysähdys <3

Lävistäjä keskiravissa - 6, saisi venyä enemmän

Voltti 10metriä - 6, hieman laaja
Käyntiä vapain ohjin lävistäjällä - 6,5

Muita mainitsemisen arvoisia kohteita oli täyskaarrot, joista toisesta tuli 6,5 (hyvä tie!!!) ja toisesta 6 (hieman pieni..) Loppukommenteissa luki vielä "Kauniisti esitetty rata, keskiaskellajit rohkeammin". Erittäin tyytyväinen olen siis <3

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

MIksi roope on noin läski? Tiestikö että sillä on aika suuri riski saada esimerkiksi kaviokuume, ähky tai pahoja jalkavikoja ylipainon vuoksu?

emilia kirjoitti...

Ootin kyllä näitä kommentteja tuohon Torsti-postaukseen, sen voin myöntää olevan jopa läski ;)

Pakko olla tällä kertaa puolustuskannalla, mutta Roope ei ole edes hirveän läski. Sillä on kyllä heinämahaa [ottaen huomioon, että se on laiduntanut toukokuusta alkaen 24/7], mutta kylkiluut sillä tuntuvat oikein hienosti tällä hetkellä, eli se ei ole liian lihava. Sille taas ei mahda minkään, että se vain sattuu olemaan pyöreän mallinen hevonen. Kiitos kuitenkin huolenpidosta.